1. סביר להניח שהמשחק הזה יוכרע ברבע השעה האחרונה. יותר ויותר משחקים גדולים מוכרעים במאני טיים. מנצ'סטר יונייטד ואינטר כבשו היום עם הבאזר. שבעה מ-19 שערי יונייטד העונה נכבשו ברבע השעה האחרונה. גם צ'לסי ניצחה בדקות האחרונות לא אחת.
2. זו הסיבה שהמחליפים צריכים לשחק תפקיד חשוב ובכלל שחקני המשנה. כולם מתרכזים בשחקני המפתח – הכוכבים הבולטים – וזה המקום של שחקני המשנה להפתיע. תראו מי כבשו את השערים החשובים במפגשים כאלה בשנה שעברה – בראניסלאב איבנוביץ' כשאיש עדיין לא שמע עליו באנגליה וצ'אבי אלונסו שלא נספר ככלי התקפי.
3. בוא נקווה שרפא לא יבוא לנטרל וקרלו לא יבוא לסגור. אחד הדברים האהובים אצל אנצ'לוטי בצ'לסי עד כה זה שהוא משחק עם היהלום שלו במרכז המגרש ולא משנה אותו בהתאם לזהות היריבה. הבעיה היא שהוא עוד לא פגש יריבה מהטופ, ונקווה שהוא ימשיך בקו שלו וייתן ליריבות לשבור את הראש. גם רפא צריך לשחק באותו סגנון ומערך ולא להיות פחדן כמו מול פיורנטינה כשהקבוצה שלו עלתה בלי רצון לעבור את החצי.
4. לדעתי יתפתח משחק איכותי ומרתק. הפרמיירליג השנה מדהימה ואוכלת את הליגה הספרדית בלי מלח. אנחנו עומדים על ממוצע של שלושה שערים למשחק כשגם הגדולות "מיטיבות" לספוג. שימשיכו ככה ויסדרו לנו אחלה ליגה.
5. החשש שלי מתיקו – עד המחזר הזה לא היו כמעט בכלל תיקואים בליגה (חסר תקדים – 4 תוצאות תיקו בכל הליגה אחרי 7 מחזורים, כולם של קבוצות תחתית בלבד!). היום זה התחיל להתאזן. נקווה שתהיה הכרעה כי אנחנו אוהבים הכרעות וסיפורים.
6. תבלו.
No Comments
זה כל כך נכון…השנה יותר מתמיד כל הדברים האלו שמשחקים לא בליגה האנגלית זה פשוט לא כדורגל. כל משחק תחתית/אמצע טבלה באנגליה יותר מעניין וטוב מכל משחק בליגה אחרת.
דנידין,
אתה צודק. ותוסיף לכך את העובדה שהשנה יש 7-8 קבוצות מצוינות בפרמיירליג
איזה כייף של נצחון, אמנם לא נוק אאוט אבל בנקודות, כמו בימים היפים עם מוריניו.
דרוגבה פשוט שחקן אדיר ואין על מה בכלל להתווכח, הילאריו בהופעה מצוינת ובניון עם החמצה אומללה, בקיצור אחלה משחק :)
אני האנונימי…
אני חושב שהצורה הכי טובה לתת נוק אאוט לבניטז היא בנקודות. אני חושב שבכל שלב של המשחק(אולי בערך לרבע שעה אחת לא) היה ברור לשתי הקבוצות מי תנצח. הגול של מאלודה פשוט סתם עליהם את הגולל.
צ'לסי יותר טובה כרגע אבל משחקי החוץ הבאים יהיו קשים לכחולים